EL FEMENÍ COMENÇA LA SEVA LLUITA PEL TÍTOL I 3A JORNADA JÚNIOR.

L’equip femení sènior de Terrassa Reds començarà la seva participació en la Lliga Espanyola aquest diumenge finalment a Terrassa. Finalment perquè aquest partit es devia jugar a Badalona però una petició de l’equip badaloní ha invertit l’ordre dels partits i es jugarà a Can Boada. A la segona volta seran les Reds les que hi aniran a Badalona.

I això dintre de la segona jornada de competició, a la primera les Reds descansaven. La lliga espanyola la juguen 5 equips, tots catalans, totes contra totes a doble volta i les dues primeres jugaran la final.

Les Reds aquesta temporada renoven staff tècnic que passa a ser dirigit pel William de la Cueva. Jugador i entrenador en categories inferiors des de fa 8 anys. En aquest partit jugant contra les Badalona Dracs que van perdre a la primera jornada contra les campiones, les Barberà Rookies, per un contundent 76 a 0. Les Reds espera’n aconseguir un bon resultat que ajudi a agafar to de cara a un febrer frenètic en el qual jugaran 3 partits en 4 setmanes.

Diumenge a les 15 hores en el Camp de Futbol de Can Boada.

unnamed

 

Aquest proper cap de setmana torna la 27a Lliga Catalana en categoria junior desprès de l’aturada nadalenca. Entre els cinc partits que es disputaran en la 3a jornada, hi destaquen els dos enfrontaments entre els quatre equips que es mantenen invictes. Pagesos-Rookies i Bocs-Senglars/Falcons son els dos duels més atractius, tot i que hi hauran altres partits interessants com Imperials-Reds, Dracs-Búfals i Pioners-Fenix 

La tercera jornada de la LCFA Junior començarà el proper dissabte 21 d gener a Reus, on a partir de dos quarts de set de la tarda s’enfrontaran els locals Imperials i els Terrassa Reds. Els vigents campions, amb un inici decebedor després de dues derrotes consecutives,  tenen un complicat desplaçament fins al Baix Camp, on els esperen els reusencs amb el mateix bagatge que el seu rival i amb ganes d’aconseguir la seva primera victòria de la temporada.