4 JUGADORES I 1 ENTRENADORA AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA

Aquest dissabte la selecció espanyola femenina absoluta jugarà un partit amistós a la localitat anglesa de Worcester contra la selecció de Gran Bretanya. L’equip britànic, actuals subcampiones d’Europa, ha convidat a la selecció espanyola, cinquenes al torneig continental, a jugar aquest partit de cara a seguir la preparació per als pròxims campionats. L’equip espanyol afronta aquest partit amb el mateix objectiu.
Dintre del combinat espanyol hi participaran 4 jugadores i 1 entrenadora dels Reds. Raquel
Díaz, Laura Díaz, Lidia Pastor, Jèssica López i l’entrenadora Melània Vaca formen part de la selecció i gaudiran d’aquesta experiència.

partido_inglaterra

 

COMUNICAT OFICIAL REDS TEMPORADA 2016 – 2017

Des del dijous els #Terrassa Reds tenim oficialment nova junta directiva i camp d’entrenament i de joc. La junta directiva passa a ser encapçalada pel Daniel Maldonado. De vicepresident continua Xavier Folch, tresorer passa a ser l’Andreu Rodríguez i secretaria passa a ser manejada per la Melania Vaca. I els vocals són: Alex Meifren, Lidia Pastor, Tomás Sabaté, Jordi Ventura i el Quim Aguilar.

Per altre costat ja és oficial l’acord entre els Terrassa Reds i el Club de Futbol de Can Boada. Aquest acord engloba que les 8 seccions del club entrenaran i jugaran com a locals a Can Boada. Un gran acord per als dos clubs i pel barri de Can Boada.

Nova temporada, nous reptes i renovades il·lusions.

#OrgullTerrassaReds #Terrassa

 

somosterrassareds