El flag Català pren el vol aquest diumenge

La Copa Catalana de Futbol Flag, després del debut de la Sub-13 el passat diumenge a Vilafranca, completa la seva jornada inaugural aquest proper cap de setmana en les categories Sub-11, Sub-15 i Open. Les tres categories disputaran els seus primers partits en tres escenaris ben diferents com Granollers, que acolliran als jugadors benjamins i infantils, Barcelona i Argentona, que es repartiran la primera jornada de la CCFF Open.

whatsapp-image-2016-10-22-at-20-50-24

Desprès de la gran jornada inaugural de la CCFF Sub-13 el passat cap de setmana a Vilafranca, ara arriba el torn del debut de les altres tres categories participants en la Copa Catalana de Futbol Flag. Els més petits de la competició (Sub-11), debutaran el proper diumenge 23 de octubre a Granollers, juntament amb la categoria infantil (Sub-15). En la categoria benjamí hi participen un total de cinc equips (Rookies, Celtas, Reds, Fenix i Dracs), mentre que en la infantil hi prenen part de la competició fins a onze equips, dividits en dos grups. En el Grup A hi son Dracs, Rookies Reds, Pagesos i Celtas, mentre que el Grup B el formen Búfals, Fenix, Pioners, Imperials, Legends i Eagles.

D’altre banda també es disputarà diumenge la primera jornada de la CCFF en categoria Open, mixta i oberta a majors de 16 anys, disputant-se els primers partits entre el Camp del Carmel de Barcelona i el Municipal de Argentona. La competició la disputaran un total de tretze equips organitzats en tres grups diferents. En el A estaran Dracs, Pagesos White, Wolves i Fenix. En el B Pagesos Black, Búfals, Celtas i Bucaners. Mentre que el C serà l’únic grup de cinc equips com son Pioners, Bocs, Imperials, Panthers i Reds. 

Superada la primera jornada de la Copa Catalana Flag Sots 13

Els nostres petits no han tingut gaire sort en els dos partits que han jugat aquest matí a Vilafranca del Penedès, encara que hem vist bones jugades en equip i detalls individuals de qualitat no ha sigut suficient per assolir la victòria. L’equip sots 13 està formant un projecte d’equip amb una gran cohesió, estem segurs que ens donaran moltes alegries i ens divertirem molt veien als nostres Reds jugar.
Esperem que en la pròxima jornada tot vagi millor.

 

sots-13-vila

 

Mira aquí els resultats del partit:

Eagles V reds

Reds V Rookies