Crònica: 2 setmanes d'èxits

Imatges: Toni Miquel Oliva i 8K Films.

Les seccions dels Terrassa Reds aconsegueixen 8 victòries en 12 partits en les últimes dues setmanes i afiançen els seus objectius.

El cap de setmana del 17 i 18 de febrer van jugar 3 categories: l'equip SUB-11, que va aconseguir dues victòries contra Barcelona Búfals i Barberà Rookies, mentres que l'equip l'equip SUB-15 va guanyar a ASB Lynx però va perdre contra Zaragoza Sparrows.

L'equip Open Flag, dirigit per l'entrenador Kelvin de la Cueva i comandat al camp pel QB Alex Meifren, va guanyar el seu partit contra Reus Imperials però va perdre contra Barcelona Búfals. Amb aquests resultats acaben la fase regular amb un balanç de 6 victòries i 6 derrotes i aconsegueixen la classificació per la final a 8 equips que es disputarà el proper 18 de març. En la primera ronda de playoff jugaràn contra el subcampió de la fase regular: els Argentona Bocs.

Durant el cap de setmana del 24 i 25 de febrer, s'aconsegueixen 4 victòries en 6 partits disputats.

L’equip Sènior Masculí va jugar la sisena jornada de la XXX Lliga Catalana de Futbol Americà a Vilafranca del Penedès contra els Eagles, que es presentaven amb 2 victòries en les últimes 2 jornades. L’equip local es presentava molt motivat ja que necessitava una victòria per seguir aspirant a aconseguir una plaça als playoffs. No obstant els Terrassa Reds van sortir amb tot i en una primera part per emmarcar es posaven 0 a 24 en el marcador gracies a 2 passades de touchdown del QB Oriol Aguilar al WR Albert Martinez, una altra al WR Francisco Jose Baile, i un field goal del K Juan Ruiz.

A la reanudació, els vilafranquins van sortir amb ganes de lluitar però el seu atac es mostrava inoperant. La defensa en canvi es mostrava agressiva i aturava als Reds en tots els seus avanços. No va ser fins a les acaballes del partit quan en una nova passada del QB Oriol Aguilar al WR Albert Martínez deixava el marcador en el definitiu 0 a 31.

Aquest resultat consolida la primera posició dels Terrassa Reds que s’asseguren tots els playoffs a casa. A la propera i ultima jornada  de la fase regular, els Reds visitaran el camp dels Barcelona Bufals.

Per la seva part l'equip Senior Femení van visitar el camp de les actuals campiones d’Espanya, les Barberà Rookies, en la quarta jornada de la LNFA 2018.

En un partit molt igualat amb protagonisme de les defenses semblava que s'arribaria al descans amb un empat a 0 al marcador, però a falta de pocs minuts pel final de la primera part, un error en l'atac de Reds permetia a la defensa de Rookies interceptar una passada i anotar, posant els primers punts al marcador.

En la reanudació, dues anotacions més de Barberà Rookies situaven el 18 a 0 al marcador. A l'últim quart, la QB Rocio Martínez conectava amb la WR Jessica López per anotar els únics punts de Reds en aquest partit. 18-6.

Amb aquest resultat les Reds queden en tercera posició amb 2 victòries i 1 derrota. Aquest cap de setmana jugaràn la cinquena jornada contra L'Hospitalet Pioners.

Per últim, l’equip SUB-13 va aconseguir dues victòries més que els situen en les primeres posicions de la Lliga Catalana de Futbol Flag Aleví 2018. L'equip Cadet es va desplaçar a Granollers on va aconseguir una victòria sobre Imperials de Reus i una derrota sobre Barberà Rookies, fet que els posiciona en la lluita per entrar als playoffs.

Apart del partit del Senior Femení a l'Hospitalet, al Camp de Futbol de Can Boada es celebrarà un gran esdeveniment esportiu: la FCFA organitza un clínic per a jugadors i jugadores menors de 19 anys amb entrenadors nord-americans com Andre Dobson, Scott Metcalf, Rob Harley, Dennis Robins i Brooke Metcalf.