Crònica: Presentació oficial

Dissabte 11 de novembre es va celebrar a les instal·lacions de Can Boada la presentació de les seccions dels Terrassa Reds. Amb la presencia de l’alcalde Sr. Alfredo Vega, i els regidors d’esports entrants i sortints Srs. Marc Armengol i Dani Nart es va celebrar un bonic acte on van desfilar totes i tots els jugadors del Terrassa Reds.

Finalitzats els parlaments es van iniciar els preparatius del partit de semifinals de Copa Catalana Sènior Masculina entre els Terrassa Reds i els actuals campions d’Espanya, els Badalona Dracs.

El partit va ser intens però al final els campions d’Espanya van imposar-se per 14 a 35. Al primer quart es posaven els Reds dos vegades per davant en el marcador gràcies a les anotacions de William de la Cueva, en carrera, i Sebastian Bowen de pase del quarterback Cesc Garcia. Els xuts addicionals eren transformats pel kicker Juan Ruiz. No obstant els Badalona Dracs aconseguien també varies anotacions deixant el marcador al descans 14 a 28.

La segona part les defenses van imposar-se als dos atacs en un intens duel on finalment els Dracs aconseguien una anotació mes, 14 a 35 final.

D'aquí dues setmanes els Reds debutaran a la lliga contra els Barcelona Pagesos a casa.

Diumenge l’equip SUB-13 es desplaçava a Reus a jugar la segona jornada de Copa aconseguint una victoria i una derrota que els apropa al playoff de desembre. L’equip Cadet per la seva part es va desplaçar a Argentona on perdien els seus partits, fet que dificulta la seva classificació per al playoff.

El pròxim diumenge els equips SUB-11 i SUB-15 buscaran la seva classificació a les finals de Copa de desembre a Can Boada.