Crònica: Cop a la taula

Imatges: Nane LittleBastard

Diumenge l’equip Sènior Masculí dels Terrassa Reds van donar un cop a la taula de la XXX Lliga Catalana de Futbol Americà i es presenten com un ferm candidat al títol.

A Can Boada es va jugar la tercera jornada de lliga contra els actuals campions, els Argentona Bocs. I el marcador final va ser de un clar 20 a 0 pels egarencs. El partit va començar molt be pels Reds. A la primera jugada d’atac el QB Cesc García connectava amb el receptor Albert Martínez aconseguint el 6 a 0. El xut addicional no entrava als pals. A partir d’aquí el partit entrava a les trinxeres i les defenses dels dos equips aconseguien parar amb contundència als atacs. Amb aquest resultat s’arribava al descans.

La segona part començava amb la mateixa tònica fins que a mitjans del tercer quart el jove runningback egarenc Juan Ruiz feia una carrera de 80 iardes esquivant a tots els contraris fins a la zona d’anotació. El punt extra entrava i el marcador quedava en un quasi definitiu 13 a 0.

A l’ultim quart els Reds aconseguien després d’un llarg drive d’atac una nova anotació de carrera per part de l’altre runningback, William de la Cueva, que amb el punt addicional deixava el marcador en el 20 a 0 final.

Els altres resultats de la jornada deixen els Reds líders en solitari. La quarta jornada es presenta determinant. Els Reds jugaran a casa el dia 28 de gener contra els actuals sots campions, els SF de Girona que necessiten la victòria per no quedar despenjats de la lluita pel títol.