Primer ensopec del junior

Igual que la setmana passada a la Copa Catalana Sènior, aquest el partit que donava el tret de sortida pels Reds i Pagesos a la Lliga Catalana Junior ha estat igualat fins al final, excepte que el desenllaç ha estat a la inversa, aquesta vegada han estat els del barri del Carmel quins han assolit el triomf.

El partit ha estat igualat amb molts errors per ambdues formacions que denotaven el punt de la temporada on estem.

Els primers drives han estat per les defenses, millor dit, per les defenses ajudades de les imprecisions dels atacs en els moments clau del drive, quan qualsevol equip arribava a la zona de perill rival, els atacs feien aigües i les defenses s’enduien el gat a la ídem.

La primer oportunitat que els Reds han estat a menys de 10 iardes de la zona d’anotació rival ha esta a mitjans del segon quart i ha estat el quarterback Bernat Cusidò (#3) qui en una jugada d’engany ha portat la pilota fins la zona de gol pujant els primers 6 punts de la temporada junior al marcador dels locals, el punt extra a estat fallat per part dels Reds.

Així s’ha arribat a la mitja part, a la represa els atacs han estat mes espavilats, però una sèrie de fumbles per part dels Pagesos, recuperats pels Reds, donaven alternança a la possessió de la pilota, sense gaires avanços ni moviments de cadenes, fins que en Iu Alsina (#17) ha posat l’empat al marcador i Pau Galopa (#2) el punt extra que avançava als visitants 6-7 al tercer quart.

A l’últim quart una altre jugada d’engany per part de l’atac terrassenc feia que en Bernat Cusidò (#3) tornes a avançar però fallant de nou el punt extra, per el que es quedava tot a la sort de la defensa que pogués, parar l’atac barceloní.

Aquí es on la defensa egarenca ha estan menys acurada que a la resta del partit permeten un touchdown a les darreries de l’últim quart, que encara que la defensa dels Reds ha parat el punt extra, no ha estat suficient, ja que els poc segons que restaven de partit no han estat suficients per que els Reds arribessin a una distancia per intentar que un gol de camp que els ves donat la victòria com si va passar la setmana passada amb el sènior.

Dos jugadors destacats també als Terrassa Reds han estat Pablo Gomez (#9) en atac realitzant les recepcions mes espectaculars del partit, tot i estar molt vigilat per la defensa rival i Mario Ruiz (#7) que ha fent una gran tasca defensiva com a linnebacker interior.

La segona jornada de la lliga catalana junior tindrà lloca el proper diumenge 18/12 a les 17:00 al municipal d’Argentona on els Reds s’enfrontaran als Bocs de la localitat del maresme.