25 aniversari.

25 aniversari-01.jpg

Els Terrassa Reds celebrem 25 anys de futbol americà aquest 2018. 

El futbol americà es practica a Terrassa des de l'any 1988. L'equip funcionava com una secció d’un club de hoquei de Matadepera. L’any 1993 es formalitza l'equip com una entitat esportiva independent i ens instal·lem al camp federatiu d'Hoquei de Terrassa. Posteriorment el club es trasllada a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa. Des de fa dues temporades el club ha fet l'últim moviment al barri de Can Boada, on volem consolidar la nostra activitat esportiva.

També ha rebut les denominacions de Zamora Reds, Vallés Reds i JGE Egara Reds, gràcies al patrocini d'empreses locals. Els equips de l’entitat també s’han anomenat Puntxarxa Reds o Tisana Reds temporalment. Actualment rep el nom de Terrassa Reds.

Durant els 25 anys de historia, el club ha tingut 5 presidents: Jordi Olcina, Daniel Maldonado, Josep Arana, Gabriel Nieto i Angel Olmo. Amb cada un d'ells, el club ha crescut i s'han aconseguit grans èxits esportius: 1 LCFA Cadet (2015), 1 LNFA Cadet (2015), 2 LCFA Junior (2014 i 2016) i 2 LCFA Senior Masculí (1996 i 2016). A destacar també la presència en múltiples finals de la LCFA o LNFA.

En l'actualitat, els Terrassa Reds comptem amb 8 seccions i més de 150 esportistes. Esperem que aquesta temporada de celebració estigui acompanyada d'èxits esportius, i compartir-la amb els aficionats d'aquest esport i amb la nostra ciutat.

Per celebrar el nostre 25 aniversari, presentem un escut honorífic que lluírem durant aquest 2018.

ACTUALITZACIÓ:
En la temporada del 25 aniversari, l'equip Senior Masculí aconsegueix guanyar la XXX LCFA després d'una temporada quasi perfecte.