Crònica: Victòries molt treballades

Imatges: Irene Medina i David Carballal

Cap de setmana de victòries de les seccions dels Reds en partits molt complicats.

L’equip Sènior Masculí es va desplaçar a Barcelona per jugar contra els sempre difícils Barcelona Uroloki. El partit va començar amb una anotació de passada d'Uroloki i el posterior PAT, que situava el 7-0 al marcador. Els Reds van respondre amb un drive molt treballat, que finalitza amb una anotació de carrera del RB Alberto Martínez. Gràcies a una contundent defensa que no deixa avançar a Uroloki, l'atac dels egarencs comença des d'una molt bona posició de camp. A la primera jugada d'aquest drive, el WR Biel Folch, a passada del QB Oriol Aguilar anota el touchdown. El tercer touchdown dels Reds de la primera part arriba amb una carrera del RB Joan Soriano.

Al tercer quart, Uroloki es va possar les piles per anotar dues vegades: en una passada profunda y en una carrera del seu quarterback. Durant el tercer quart el WR Biel Folch aconseguia una nova anotació a passada del QB Oriol Aguilar, deixant el marcador 20 a 26 a l’inici de l’últim quart.

En aquest quart els entrenadors dels Reds no van arriscar i van plantejar un joc de carrera amb l’ajuda de la potent línia d’atac egarenca. D’aquesta manera van arribar dos anotacions més, gràcies a les carreres dels RB William de la Cueva i el QB Kelvin de la Cueva.

Aquesta victòria acompanyada d’altres resultats assegura als Reds jugar les semifinals a casa. A la pròxima jornada els Reds visitaran el camp dels Vilafranca Eagles.

Per la seva part l’equip Senior Femení va jugar la tercera jornada de la Liga Española de Futbol Americano Femenina contra les Barcelona Búfals a Can Boada.

El partit començava molt be per les vermelles que es posaven 13 a 0 gràcies a anotacions de la QB Rocio Martínez en una carrera d'unes 40 iardes i de Jessica López, en una recuperació de fumble causat per la DT Raquel Díaz. Jenny Ortega convertía un dels  PATs per situar el 13-0 al marcador. No obstant les Búfals responien amb dos anotacions sense xut extra deixant el marcador a la mitja part 13 a 12 per les locals.

La segona part es convertia en un dura batalla on les defenses sempre sortien victorioses. Finalment les vermelles aguantaven les empentes de les barcelonines i el partit finalitzava amb el mateix resultat. Gràcies a aquests resultats les Reds comparteixen liderat amb les Barberà Rookies, equip amb les que s’enfrontaran a la pròxima jornada.

Per la seva part l’equip Open Flag aconseguia una victoria i una derrota en la seva visita al Carmel del Barcelona fet que els posiciona en la lluita per entrar als playoffs. El pròxim diumenge a la tarda a Can Boada es jugarà l’ultima jornada de fase regular on els Reds necessiten victòries per assegurar la classificació.

El dissabte d'aquesta setmana entren en competició de lliga les categories SUB-15 i SUB-11 a Vilafranca del Penedés.