Crònica: Les Reds no poden guanyar a L'Hospitalet

Imatges: Thorsten Lux.

La primera volta de la Liga Española de Futbol Americano Femenina finalitza amb una derrota de les Terrassa Reds. L’equip Senior Femení es va desplaçar a L’Hospitalet per jugar contra les locals Pioners.

El duel va ser molt intens però el marcador sempre va estar encapçalat per les riberenques. Després d'una anotació de Pioners, la QB Jenny Ortega de les Reds va connectar amb la WR Jessica López per una touchdown d'unes 80 iardes. Al partit arriba al descans amb un empat de 6-6 al marcador.

A la segona part, la QB Rocio Martínez posava les Reds per davant (6-12). Finalment però, gràcies a dues anotacions més de les noies de L'Hospitalet i una conversió de 2 punts, les locals es feien amb la victòria per 20 a 12 que deixa la classificació amb un triple empat en la segona posició entre Pioners, Reds i les Bufals de Barcelona, totes amb dos victòries i 2 derrotes.

Queda tota la segona volta per lluitar per una plaça a la final. Les actuals campiones, les Barberà Rookies, encapçalen la classificació amb 4 victòries i cap derrota. Tanquem la classificació les Badalona Dracs amb 0 victòries en 4 partits.

El pròxim cap de setmana les úniques seccions en competició seran els equips SUB-15 i SUB-11 que jugaran a Can Boada la segona jornada de les seves respectives lligues.

CrònicaTerrassa Reds