Crònica: Cap de setmana d'alts i baixos

Imatges: 8k Films

Cap de setmana d'alts i baixos per les diferents seccions del club.

Dissabte l’equip SUB-13 es va desplaçar a Vinaròs on van aconseguir dues victòries, fet que els posiciona en la segona posició de la classificació.

Diumenge al matí 3 seccions jugaven a la mateixa hora: l'equip Cadet, Senior Masculí i Senior Femení.

L’equip Cadet es desplaçava a Castell d’Aro amb dues derrotes com a resultats finals. Les baixes per lesió i per viatges de fi de curs van ser determinants.

L’equip Sènior Masculí es va desplaçar a Barcelona per jugar l’ultima jornada de la fase regular de la XXX Lliga Catalana de Futbol Americà. Els Barcelona Bufals, que es jugaven tot per aconseguir l’ultima plaça pels playoffs, van sortit a per totes i això es va mostrar al marcador. Al acabar la primera part els Reds perdien 20 a 10. Els punts dels egarencs van arribar gràcies a un fieldgoal i un touchdown del RB Juan Ruiz. i al extrapoint d'Albert Martínez.

A la segona part, Búfals van aconseguir un nou touchdown més que deixava el marcador en el 26 a 10 final. Aquest fet deixa les semifinals de la següent manera:

Terrassa Reds - Barcelona Búfals
Argentona Bocs - Barberà Rookies

A Badalona l’equip Femení va disputar un dur partit contra les Badalona Dracs. El partit va començar malament per les egarenques amb la lesió de la WR Jessica López. Aquest fet va marcar la primera part, on no es va moure el marcador.

A la segona part les Terrassa Reds van aconseguir dues anotacions, fet que les donava la victòria final per 2 a 13. Els punts de les egarenques van ser obra de la RB Marta Romero en carrera i de la WR Rocio Martínez a passada de la QB Jenny Ortega, qui també va marcar un dels extrapoints.

Amb aquesta victòria les Reds es mantenen en la segona posició provisional. D’aquí un mes es reanudarà la competició per elles amb els 3 últims partits on es jugaran passar a la final.

El diumenge a la tarda l’equip Open Flag va jugar la Final-a-8 de la XIII Lliga Catalana de Futbol Flag en categoria Open, que va acabar guanyant Barcelona Pagesos (White). Dues derrotes i la vuitena posició final és el balanç d’un equip que any rere any va escalant posicions en el futbol flag català.

El pròxim dissabte l’equip SUB-15 es desplaçara a Torrelles a jugar una nova jornada de la seva competició. La resta de seccions descansen fins passada la Setmana Santa.