Crònica: A la final

Imatge: Lidia Pastor

L’equip Sènior Masculí va aconseguir brillantment la classificació per la final de la XXX Lliga Catalana de Futbol Americà, competició mes antiga a tot l’estat.

Diumenge al matí es va aixecar amb una intensa pluja que presagiava un duel contra els Barcelona Búfals molt intens. El partit començava amb l'offense de Reds sobre el camp, que va recòrrer tot el camp però no va poder anotar en la primera possessió del partit. La defensa de Reds no va permetre a l'atac de Barcelona avançar en cap de les seves possessions.

El RB Juan Ruiz dels Terrassa Reds es mostrava molt actiu i les seves carreres començaven a apropar als reds a la zona d’anotació barcelonina. Finalment aconseguia el primer touchdown del partit en una espectacular carrera de 70 iardes, corrent darrera dels bloquejos dels seus companys. L’extra no entrava deixant el marcador 6 a 0 pels Reds.

Abans dels descans la pluja començava a remetre i els egarencs es mostraven mes confiats. El QB Oriol Aguilar connectava amb el TE Sebastian Bowen, que atrapava la pilota  i corria 5 iardes fins la zona d’anotació amb dos defenses a sobre. L’extra si que entrava aquesta vegada deixant el marcador a la mitja part 13 a 0.

A la segona part el partit es convertia en un duel de defenses. L’atac dels Bufals es mostrava espès i no aconseguia apropar-se a la zona d’anotació dels vermells. Per la seva part l’atac dels Reds es mostrava conservador. L’objectiu era no fer errades i que els minuts passessin.

El partit finalitzava amb el 13 a 0 a favor dels Reds, fet que els classifica per la final. Actualment el Reds tenen dos campionats al seu palmarès, 1996 i 2016 i 3 sots campionats, 1998, 1999 i 2015.

La final es disputarà a Terrassa el pròxim dissabte 21 d’abril a les 17:30 hores i es jugarà contra els Barberà Rookies. Aquests es van desfer dels Argentona Bocs, fet que els porta a una final inèdita i a la vegada el gran derbi del Vallès.

L’equip Cadet es va desplaçar a Argentona on aconseguia una victòria i una derrota en els seus duels contra Badalona Dracs i L’Hospitalet Pioners. Aquest fet els porta a la sisena plaça final, que els dona entrada al playoff pel títol català. 

CrònicaTerrassa Reds