Crònica: 4 victòries i 3 derrotes, el balanç d'aquest cap de setmana

Imatge: Lidia Pastor

L’equip Femení del Reds es va desplaçar a la Barceloneta per jugar contra les Barcelona Búfals. EL resultat incontestable de 34 a 6 per les barcelonines va deixar a les vallesanes quasi sense opcions per arribar a la gran final.

La jugadora de Búfals Allison Rodríguez va ser la gran protagonista del partit amb 4 “touchdowns”. Per la seva part, la RB Marta Romero va anotar els 6 punts de les egarenques.

La pròxima setmana les Reds rebràn a les Rookies de Barberà a casa e intentaran aconseguir una victòria que les deixi amb opcions d’arribar al partit final.

El cap de setmana va estar ple de partits de les seccions de flag dels Reds. L’equip SUB-11 va aconseguir dues victòries i l'equip SUB-15, una victòria i una derrota.

L'equip Flag Open va disputar la primera jornada de la Copa Catalana de Futbol Flag en categoria Open, que permit que jugadors del Senior Masculí participan, formant així un equip renovat. A Vilafranca del Penedés, es va aconseguir una victòria contra Reus Imperials i es va perder contra Barcelona Búfals.

Per altre banda, ja han començat els preparatius de la gran final de la XXX Lliga Catalana de Futbol Americà. El partit es jugarà dissabte a les 17:30 hores a les instal·lacions de Can Boada. Partit que enfrontarà a Reds i als Rookies de Barberà. 

CrònicaTerrassa Reds