Crònica: Inici amb victòria.

Imatge: Judit Casajoana

L'equip Sènior Masculí va iniciar la defensa del títol de Campions de Catalunya el passat diumenge a Can Boada amb una victòria.

Prèviament al partit, es van presentar totes les seccions del club davant dels molts aficionats i famílies que es van apropar a les instal·lacions de Can Boada, amb la presencia del regidor Marc Armengol.

Una vegada finalitzats aquests actes va començar el partit, on els Reds van jugar contra el Club de Futbol Americà Legends.

En el primer drive ofensiu dels Terrassa Reds, el QB Cesc García, connectava amb el WR Juan Ruiz per el primer touchdown del partit. El propi jugador marcada el PAT.

En la segón drive ofensiu de Legends, el running back feia un fumble que era recuperat pel LB Facu Redondo. Amb una gran posició de camp, la offense dels Terrassa Reds tornava a marcar. Un altre cop el QB Cesc García connectava amb el TE Jordi Rigau pel segón touchdown del partit.

Al segón quart del partit, després d’una anotació de carrera de Legends, el RB Alberto Martínez protagonitzava un drive de carrera llarg i sostingut, que finalitza amb una anotació de carrera del RB Marc Caparrós.

Amb el resultat de 21-6 s’arriba al final de la primera part.

Durant la segona part, les defenses son les protagonistes del partit. Reds torna a anotar amb un punt return del S Pol Cunillera, emntres que Legends marca l’últim TD del partit amb una carrera.

El partit finalitza amb un resultat de 28-13.

Prèviament al partit de l’equip Senior Masculí, l'equip SUB-13 va jugar la primera jornada de la CCFF Aleví, perdent els dos partit contra ASB Lynx i Sarrià de Ter Wolves.


CrònicaTerrassa Reds