Crònica: Derrota per la mínima.

Imatge: Uroloki

L'equip Sènior Masculí dels Terrassa Reds va perdre el partit corresponent a la segona jornada de la XXXI LCFA contra els Barcelona Uroloki per 7-0.

Els Reds arribaven al partit amb moltes baixes, a destacar la del capità de l’equip LB Mike Aparicio, el DE Pedro Fernández o el WR Marc Casajoana. Per l’altre cara, recuperava el CB Mohamed Bouhraza y el DL Gabriel Collina, dos jugadors formats als equips inferiors i que ja havien format part de l’equip en temporades anteriors.

El partit, que es jugava a Terrassa encara que Uroloki fos l’equip local, començava molt bé pels Terrassa Reds ja que a la tercera jugada el S Pol Cunillera interceptava al QB Brandon Smith. La offense però no va conseguir marcar en el següent drive i, un cop Uroloki va recuperar la pilota, va poder marcar el primer únic touchdown del partit.

A partir d’aquest punt, cap dels dos equips va poder moure el marcador degut al gran estat de forma de les dues defenses.

A destacar un fumble recuperat pel S Marc Soriano i el gran estat de forma dels LB i DL, que no van permetre que l’equip de Barcelona pogués avançar la pilota corrent.

De la offense, els dos QBs de l’equip Cesc Garcia i Albert Vila van avançar iardes, però per errors puntals la pilota no va entrar mai a l’endzone dels barcelonins.

El partit finalitza en un 7-0 sota una pluja constant.

CrònicaTerrassa Reds