Crònica: Cap de setmana agredolç

Aquest passat cap de setmana es va jugar la segona jornada de les CCFF Benjamí i Infantil a Sarrià de Ter. Els joves terrassencs van tenir una destacada actuació aconseguint una victòria i una derrota cadascun.

Els SUB-11 van perdre contra els locals per un clar 34 a 20, però al segon partit van demostrar que son ferms aspirants al títol guanyant als actuals campions, els Celtes de la Vall del Tenes 31 a 24.

L’equip SUB-15 per la seva part va aconseguir la seva primera victòria de la temporada contra els locals Wolves per 35 a 25. A l’igual que l’equip SUB-11 van jugar el segon partit contra Celtes, equip molt superior que va acabar guanyant 55 a 26.

Diumenge a Bigues i Riells l’equip Open Flag va jugar la segona jornada de lliga. Els terrassencs van perdre els seus dos partits, el primer contra els locals Celtes per 39 a 18, i el segon contra els Mollet Panthers per 45 a 25.

El pròxim dissabte 11 de novembre es realitzarà la presentació de totes les seccions del club a les 17 hores a Can Boada, i a les 18 hores l’equip Sènior Masculí jugarà les semifinals de copa catalana contra els actuals campions d’Espanya, els Badalona Dracs. Diumenge l’equip Cadet anirà a Argentona a jugar la segona jornada de la CCFA Cadet i l’equip SUB-13 es desplaçarà a Reus per jugar també la segona jornada de copa de la seva categoria.

CrònicaTerrassa Reds