Crònica: Cap de setmana espectacular

Imatges: Nane LittleBastard

El passat cap de setmana les seccions dels Reds van aconseguir grans resultats.

L’equip SUB-13 es va classificar brillantment per la Final-A-3 de la Copa Catalana de la seva categoria. Van aconseguir dues victòries contra Barberà Rookies 26 a 12 i contra Barcelona Bufals 25 a 0.

L’equip sènior masculí va aconseguir en la primera jornada de la Lliga Catalana un magnífic resultat al vèncer per 51 a 0 als Barcelona Pagesos. El partit va estar dominat completament pels egarencs on van destacar els jugadors Albert Martínez i Juan Ruiz amb dos touchdowns cadascuns. Desprès d’aquesta victòria toca preparar-se per a la segona jornada on els Reds visitaran el camp dels Barberà Rookies.

Diumenge a la tarda l’equip cadet dels Reds va aconseguir dues victòries en el seu desplaçament a Santa Cristina d’Aro. El primer contra els locals SF per 27 a 6 i el segon contra els Badalona Dracs per 45 a 7. No obstant aquest resultat no els permet accedir a la Final Four de copa, quedant cinquens en la classificació de la competició.

El pròxim cap de setmana l’equip Open Senior de Flag seguirà competint a la Lliga de la seva categoria, i l’equip SUB-11 dels Reds es desplaçarà a Sarrià de Ter a jugar la Final-A-3 de la seva categoria.

CrònicaTerrassa Reds