Crònica: Comença la LNFA per les Terrassa Reds

Imatges: Irene Medina

L’equip femení dels Terrassa Reds va jugar el passat diumenge a Can Boada el primer partit de la Lliga Espanyola de Futbol Americà. Davant el seu públic les egarenques van jugar un espectacular partit contra les Badalona Dracs imposant-se per un clar 44 a 6.

El renovat equip entrenades pels germans de la Cueva i Juan Frutos es van mostrar molt superiores a les badalonines tant en el joc terrestre com l’aeri. La defensa també es va mostrar molt sólida, permetent una sola anotació en els últims minuts del partit.

Al primer quart les vermelles van agafar ràpidament distància amb 2 touchdowns de carrera de la jugadora internacional Lidia Pastor. Al segon quart, la QB Rocío Martinez va conectar amb Jessica López, també internacional amb el Team Spain, per anotar el tercer TD del partit. Rocío anotava la conversió de 2pt. Al següent drive ofensiu, la QB Jenny Ortega completava una passada de més de 30 iardes amb Rocío Martínez, ara com a WR. Les 4 anotacions permeten a les Reds arribar al descans amb el resultat de 26 a 0.

A la segona part la tònica va ser la mateixa amb tres anotacions més a càrrec de Natalia Sánchez, Jessica López a pasada de Jenny Ortega i Jessica López a passada de Rocío Martínez. A l’últim quart les badalonines aconseguien una anotació que deixava el marcador en el 44 a 6 final.

A l’altre partit de la jornada Búfals de Barcelona guanyava a L'Hospitalet Pioners per 14 a 6. En la primera jornada descansaven les actuals campiones Barberà Rookies. A la segona jornada, d’aquí 15 dies, les vallesanes rebran com locals a Barcelona Bufals en un interesant duel per seguir encapçalant la classificació.