Comença la temporada pel Sènior Masculí

jornada1.png

Aquest diumenge comença la XXX edició de la Lliga Catalana de Futbol Americà, la competició de Futbol Americà mes antiga de tot l’estat.

Vuit equips lluitaran per aquest títol, igual que la temporada passada però amb dos canvis: Salou Almogàvers i Torrelles Legends que han sigut absorbits per altres clubs desapareixen i son reemplaçats pels Barberà Rookies i els Barcelona Búfals que jugaven fins aquest any la Lliga Espanyola.

Aquest fet suposa que el nivell de la competició pugi exponencialment deixant una competició molt competida, oberta e incerta en el seu resultat final.

Argentona Bocs defensa títol i els SF de Girona, els equips de Barcelona Pagesos i Uroloki i els Vilafranca Eagles acompanyant als Reds de Terrassa com a outsiders al títol.

Els Terrassa Reds es presenten amb una plantilla reforçada gràcies a la incorporació definitiva dels juniors que han anat guanyant tot el que jugaven des de que eren SUB-15. L’entrenador principal dels Reds, el Jordi Ventura, compta amb una plantilla de 45 jugadors i un staff tècnic de 5 entrenadors i una fisioterapeuta per lluitar pel títol que la temporada passada es va escapar a l’agònica semifinal jugada contra els després campions Bocs d’Argentona.

Diumenge a les 12:30 del matí a Can Boada començarà la lliga contra els Barcelona Pagesos, últim classificat la temporada passada però que compta amb una plantilla jove i renovada i amb un staff tècnic reforçat amb la presencia del nord-americà Teo Polanco.

Abans d’aquest partit i també a Can Boada es jugarà la tercera jornada de la Copa SUB-13 de Flag on els Reds es jugaran la classificació a les finals. A les dues de la tarda l’equip cadet també jugarà la tercera jornada de copa de la seva categoria a Santa Cristina d’Aro.