Comença la temporada

Comença la temporada pels Terrassa Reds en totes les categories.

Els Terrassa Reds comencen la temporada la primera setmana de setembre.

L'equip Senior Masculí, vigent campió, buscarà repetir l'èxit de la temporada anterior en una Lliga molt complicada. 12 equips lluitaràn per la XXXI LCFA: Rookies, Bocs, Búfals, Uroloki, Ducs, Eagles, Pagesos, Pioners, Imperials, Rebels, Legends i Reds.

L'equip Femení arranca també la temporada amb l'objectiu de competir a un millor nivell i demostrar de quina pasta estàn fetes les egarenques.

El primer entrenament dels equips Senior, tant Masculí com Femení serà el dimarts 4 de setembre a les 21:30, al Camp de Futbol de Can Boada, Terrassa.

Aquesta setmana és de portes obertes al club, es convida a qualsevol persona que vulgui practicar el nostre esport a venir a provar-lo i a conèixer l'equip.

Dijous 6 de setembre es el torn de les categories inferiors i els equips senior de Futbol Flag:
- A les 17:30 hores l’escola de flag (De 7 a 15 anys) faran el primer entrenament de la temporada.
- A les 19:00 hores es farà la reunió de pares per parlar de totes les qüestions de la temporada.
- A les 20 hores els equips Senior de Futbol Flag Masculí i Femení faran el seu primer entrenament, tambè obert a qualsevol persona que vulgui probar.

Les categories Cadet i Junior faran el seu primer entrenament també el dia dijous 6 de setembre a les 19h. A les 20h están convocats els pares d’aquests jugadors i jugadores per fer la reunió informativa.

En cas de dubte, podeu contactar amb nosaltres.