Vine a provar.

Horari d'entrenament

Els entrenaments de totes les seccions es realitzen al Camp de futbol de Can Boada, a Terrassa. Pots consultar el mapa a la secció "Contacte".

FUTBOL FLAG
Equip SUB-11 - Dimarts i dijous de 17:30 a 19:00
Equip SUB-13 - Dimarts i dijous de 17:30 a 19:00
Equip SUB-15 - Dimarts i dijous de 17:30 a 19:00

Equip Flag Femení - Dimarts i Dijous de 20:00 a 21:30
Equip Open Flag - Dimarts i Dijous de 20:00 a 21:30

FUTBOL AMERICÀ
Equip Cadet - Dimarts i dijous de 19:00 a 20:30
Equip Júnior - Dimarts i dijous de 19:00 a 20:30
Equip Sénior Masculí - Dimarts i dijous de 20:30 a 22:00

 

Vols jugar amb nosaltres i practicar un esport diferent? El futbol americà o el futbol flag són esports d'equip, amb jugades ràpides i emocionants.

El futbol americà és un esport de contàcte, molt popular als EEUU. La clau per a l'èxit és combinar la força física (sobretot en determinades posicions) amb la velocitat d'execució, l'anticipació, l'estratègia i sobretot la coordinació entre els membres de l'equip. Més que en cap altre esport, és vital per a aconseguir el propòsit (marcar touchdowns) que tots els jugadors es moguin i executin els seus moviments com si fossin un sol conjunt.

El futbol flag és una modalitat de futbol americà que es juga sense proteccions i sense placatges. En comptes de placar, el jugador ha d'arrencar un petit banderí o bandera a manera de cinturó que porta el rival. És una modalitat d'aprenentatge de futbol americà que evita lesions en no haver penes contacte i que resulta molt barata de practicar, ja que no requereix equip protector.

Sigui quin sigui l'esport que vulguis practicar, tenim el material necessari, ja siguin cascs, cuirasses o banderes de futbol flag. Porta roba esportiva i entrena amb l'equip. Si vols provar el futbol americà, porta una samarreta extra d'una talla major a la que utilitzes normalment.