Crònica: Iniciem la temporada

Aquest passat cap de setmana vam iniciar les competicions de la Federació Catalana De Futbol Americà. Dissabte a les 16 hores es va donar el tret de sortida de la temporada a Badalona amb la Copa Catalana Sub-11, on l’equip egarenc va aconseguir dues victòries dels dos partits que van disputar. El petits dels Reds van jugar a un gran nivell contra uns rivals, Dracs Negre i Dracs Plata, que no van rendir-se en cap moment. Aquests van ser el resultats:

Badalona DRACS NEGRE vs Terrassa REDS: 12-25
Badalona DRACS PLATA vs Terrassa REDS: 7-18

Diumenge al matí va ser el torn de l’equip Sub-15 a Granollers. La Copa Catalana d’aquesta categoria no va començar gaire be pels terrassencs. L’equip Sub-15 dels Reds s’ha renovat, la majoria dels seus jugadors que la temporada passada vam guanyar brillantment la lliga d’aquesta categoria han pujat a l’equip cadet. Es per això que els Reds es presentaven amb un equip nou ple de noves incorporacions i jugadors arribats del Sub-13 fet que es va notar contra equips mes experimentats. Aquests van ser els resultats:

Terrassa REDS vs Badalona DRACS: 13-31
Sarrià de Ter WOLVES vs Terrassa REDS: 33-0

A la tarda els protagonistes van ser l’equip OPEN de FLAG dels Reds (Categoria Sènior). L’equip dirigit pel Kelvin de la Cueva va guanyar brillantment els dos partits que va disputar possant-se momentàniament en la primera posició de la competició a l’espera que acabi la primera jornada de copa el pròxim cap de setmana. Aquests van ser els resultats:

Terrassa REDS vs Mollet PANTHERS WEST: 26-6
Barcelona BUFALS FEM vs Terrassa REDS: 13-20

El pròxim cap de setmana debutaran els equips Sub-13 i Cadet a Terrassa.

CrònicaTerrassa Reds