El club.

 

Els Terrassa Reds som un club català de futbol americà i futbol flag a Terrassa, al Vallès Occidental. Totes les seccions del club entrenem i juguem els nostres partits com a locals al camp de futbol del barri egarenc de Can Boada.

Si estàs interessant en conèixer el club o provar aquest esport, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

El club consta de 8 categories en les següents lligues:

FUTBOL FLAG
Equip SUB-11 - LCFF Benjamí
Equip SUB-13 - LCFF Aleví
Equip SUB-15 - LCFF Infantil
Equip Open - LCFF Open Flag

FUTBOL AMERICÀ
Equip Cadet - LCFA Cadet
Equip Junior - LCFA Junior
Equip Senior Femení - LNFA
Equip Senior Masculí - LCFA

 
IMG_0252_1.png
 

L'escola.

L'Escola Reds és una iniciativa nascuda en 2014 amb l’objectiu de portar el futbol americà als més joves. Organitzem jornades d’exhibició de futbol flag en diferents emplaçaments (col·legis, instituts, casals i al carrer) per què les persones interessades en un nou esport interactuïn amb nosaltres.

L'Escola Reds comença en la categoria Benjamí, jugadors de 7-8 anys fins a la categoria Cadet, jugadors de 15 a 17 anys.Durant aquests anys, els jugadors jugaran a una modalitat de football americà sense contacte anomenat Flag Football.

El Flag Football és un esport molt divertit i ràpid, on les persones aprenen l’essència bàsica del football americà, les regles i els objectius.

Si t’interessa que Reds faci una exhibició al teu emplaçament, contacta amb nosaltres.

 

Historia.

El futbol americà es practica a Terrassa des de l'any 1988. L'equip funcionava com una secció d’un club de hoquei de Matadepera. L’any 1993 es formalitza l'equip com una entitat esportiva independent i ens instal·lem al camp federatiu d'Hoquei de Terrassa. Posteriorment el club es trasllada a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa. Des de fa dues temporades el club ha fet l'últim moviment al barri de Can Boada, on volem consolidar la nostra activitat esportiva.

També ha rebut les denominacions de Zamora Reds, Vallés Reds i JGE Egara Reds, gràcies al patrocini d'empreses locals. Els equips de l’entitat també s’han anomenat Puntxarxa Reds o Tisana Reds temporalment. Actualment rep el nom de Terrassa Reds.

Durant els 25 anys de historia, el club ha tingut 5 presidents: Jordi Olcina, Daniel Maldonado, Josep Arana, Gabriel Nieto i Angel Olmo. Amb cada un d'ells, el club ha crescut i s'han aconseguit grans èxits esportius: 1 LCFA Cadet (2015), 1 LNFA Cadet (2015), 2 LCFA Junior (2014 i 2016) i 3 LCFA Senior Masculí (1996, 2016 i 2018). A destacar també la presència en múltiples finals de la LCFA o LNFA.

PALMARÈS
LCFA Cadet (2015)
LNFA Cadet (2015)
LCFA Junior (2014 i 2016)
LCFA Senior Masculí (1996, 2016 i 2018)