Crònica: Dissabte a Barberà

Imatges: Nane LittleBastard i 8K Films
Video: FCFA

El passat dissabte els equips SUB-13 i Sènior Masculí dels Reds es van desplaçar a Barberà del Vallés a jugar partits de les seves respectives categories.

Dissabte al matí va ser torn de l’equip SUB-13 dels Reds que va jugar la Final a 3 de la Copa Catalana 2017 en categoria Aleví. Els terrassencs van quedar finalment tercers després de perdre contra els Badalona Dracs primer i els finalment campions els Vinarós Ironmans.

A la tarda l’equip sènior masculí va jugar la segona jornada de XXX Lliga Catalana de Futbol Americà contra els locals Barberà Rookies. Aquest equip ha tornat aquesta temporada a la lliga catalana després de jugar algunes temporades a la primera divisió estatal. El duel es presentava incert degut que no havia hagut enfrontaments entre els dos equips des de fa uns anys.

Finalment el derbi vallesà se’l va portar els Reds en un extraordinari partit que va dominar de principi a fi amb autoritat. Totes les línies dels Reds, atac, defensa i equips especials van jugar un partit molt seriós sense cometre errades deixant el marcador final en un contundent 8 a 40.

En aquest moment els vermells comparteixen la primera posició a la taula amb dos victòries amb els actuals campions, els Bocs d’Argentona i els Barcelona Uroloki.

A la tercera jornada de la competició, a jugar el pròxim 14 de gener, els Reds rebran a casa als Bocs en un duel que es presenta com sempre molt intens.

Arriba l’aturada nadalenca on totes les categories dels Reds descansaran pensant en la reanudació de les competicions al gener del 2018.

CrònicaTerrassa Reds