Festa del 25 aniversari dels Terrassa Reds

El passat dissabte 27 d’octubre, els Terrassa Reds vam fer una festa de celebració en motiu del 25 ANIVERSARI de l’entitat esportiva, constituïda oficialment l’any 1993.

A principi d’any, es va fer públic l’escut commemoratiu que l’equip ha lluït aquesta temporada:

La festa, celebrada al Camp de Futbol Municipal de Les Fonts, Terrassa, va consistir amb un dinar de germanor amb els jugadors, pares i ex-integrants del club, entrega de premis als MVP i Millor Company de cada categoria, reconeixement als 5 presidents de la història de l’entitat, a l’equip Sènior Masculí pel campionat de LCFA aconseguit la temporada anterior, entrega del trofeu al RED DE L’ANY, concurs de pastissos, música i festa.

A més, van assistir la Sra. Eva Candela, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, el Sr. Jordi Rueda, President del Districte 3 a l’Ajuntament de Terrassa; i el Sr. Adrián Sánchez, Regidor d’Accessibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, als que volem agrair la seva presència i convidar als propers partits de l’entitat.

En primer lloc es van donar els premis als millors jugadors i millors companys de cada equip de la temporada anterior:

20181027_164745.jpg

Millor Jugador SUB-11: Juan Pablo Nieves
Millor Companya SUB-11: Lucía Maldonado

Millor Jugador SUB-13: Alejandro Castañeda
Millor Company SUB-13: Hugo Vior

Millor Jugador SUB-15: Mario Ruiz
Millor Company SUB-15: Izan García

Millor Jugador Open: Toni Ruiz
Millor Company Open: Sergio Guerrero

Millor Jugador Cadet: Arnau Galán
Millor Company Cadet: Pau Massot

Millor Jugadora Senior Femení: Lidia Pastor
Millor Companya Senior Femení: Stefani Ramírez

Millor Jugador Senior Masc.: Steven Bowen
Millor Company Senior Masc.: Álvaro López

Posteriorment es va fer un reconeixement als 5 presidents de la història de l’entitat: Àngel Olmo, Gabriel Nieto, Dani Maldonado i Jordi Olcina i Josep Arana, que no van poder assistir.

Era el torn de l’equip Senior Masculí, que celebrava la victòria en l’anterior edició de la Lliga Catalana de Futbol Americà.

20181027_163540.jpg

A continuació, s’entrega el trofeu al RED DE L’ANY, premi que reconeix la feina d’una persona o família per l’entitat. Aquest any, s’entrega el trofeu a la familia Folch-Casahuga, en reconeixement a les hores i dedicació de la familia per el club.

20181027_164021.jpg

Per últim, el concurs de pastissos el guanya Laura Sánchez, mare d’un dels jugadors de l’entitat amb un pastís amb forma de 25 que inclou imatges de tots els jugadors.

Volem agrair l’assistència a tots els jugadors i membres del club que vau poder assistir a aquesta petita festa.

Per 25 anys més d’èxits.

CrònicaTerrassa Reds